Predstavio se na plazi kao slavna licnost sta mislite koliko je cica palo na foru

Izvor: medio.rs, 03.Feb.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavio se na plazi kao slavna licnost sta mislite koliko je cica palo na foru

Ovo predstavlja jednu vrstu podvale, na koju devojke očigledno padaju i postaju zainteresovane, a kako izgleda njihova reakcija možete videti na video-snimku

Na jednoj plaži u Majamiju sproveden je društveni eksperiment sa jednim “poznatim” glumcemkoji želi sastanak sa nasumično odabranim devojkama.

Međutim, one ne žele ništa sa njim sve dok se ne pojave fanovi ove poznate ličnosti.

Naravno, u pitanju su saučesnici u  ovom eksperimentu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kako bi videli reakciju devojaka nakon što saznaju da ih je startovala poznata ličnost.

Ovo predstavlja jednu vrstu podvale, na koju one očigledno padaju i postaju zainteresovane.

Devojke nakon što čuju da je u pitanju holivudski glumac ipak pristanu da daju svoj broj kako bi se dogovorili oko sastanka.

Kako se odigrava ceo eksperiment, možete videti na snimku:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.