Predsednik zahvalio građanima, najavio veće plate i penzije(VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2021, 14:40

Predsednik zahvalio građanima, najavio veće plate i penzije(VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas građanima na odličnim ekonomskim rezultatima zemlje u ovoj godini i najavio veće plate i penzije.

"Očekujem da stopa rasta ove godine u Srbiji bude veća od 7,5 odsto. To znači veće plate i penzije… Hvala građanima" , napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

On je objavio i video-snimak u kojem ističe da su građani zaslužni za ekonomske rezultate Srbije "jer su vredno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << marljivo radili i verovali u svoje rukovodsvo i jer smo napravili brojne reforme i mnogo promena koje mnogi drugi nisu želeli da učine".

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.