Predsednik i premijer izviždani

Izvor: Danas, 26.Maj.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik i premijer izviždani

Oglašavanje zvona na svim hramovima Srpske pravoslavne crkve u otadžbini i rasejanju označilo je juče da su zemni ostaci kralja Petra Drugoga, dve kraljice Aleksandre i Marije, kao i kraljevića Andreja položeni u kriptu Crkve Svetog Đorđa na Oplencu, čime je ispunjena želja kralja Petra Prvog da svi Karađorđevići počivaju u na jednom mestu - u njegovoj zadužbini.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Karađorđevići počivaju u Srbiji

Izvor: Politika, 27.Maj.2013, 14:38

Državnoj sahrani kralja Petra Drugog, kraljice Marije, kraljice Aleksandre i kraljevića Andreja, u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, prisustvovalo 3.000 zvanica iz zemlje i inostranstva. – Govor premijera Dačića propraćen salvama zvižduka ..Topola, Oplenac – Pod oplenačkim nebom, koje je posle...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.