Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 13:52

Predsednik Vučić sutra gostuje prvi put kod Jovane Jeremić: Potpuno drugačiji intervju sa puno iznenađenja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće sutra ekskluzivan gost "Novog vikend jutra" na TV Pink kod voditeljke Jovane Jeremić od 9 sati.

Kako je Jovana Jeremić najavila uživo u programu, sa predsednikom Vučićem srešće se prvi put u studiju TV Pink na Dedinju. Rekla je i kako će ovo biti potpuno drugačiji intervju sa puno iznenađenja i pričama koje su vezane za Vučićev život.

"DOČEKAJMO VUČIĆA ZAJEDNO!"

Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pozvala sve gledaoce da sutra budu uz Pink kako bi svi zajedno dočekali predsednika Vučića kog će se, kako je istakla, truditi da predstavi na drugačiji način - kao čoveka na prvom mestu.

- Po prvi put, Aleksandar Vučić i ja srešćemo se u studiju Pink-a na Dedinju. Biće jedan potpuno drugačiji intervju, intervju koji niste mogli da vidite ni na jednoj drugoj televiziji, sa dosta iznenađenja, sa pričama koje su vezane za život predsednika koje niste mogli da vidite, koje su zahtevale istraživačko novinarstvo. Pozivam vas da budete uz Pink i da zajedno dočekamo predsednika Vučića. Kada kažem: "Predsednik", stanem, jer ću se truditi da vam predstavim Aleksandra Vučića na drugačiji način, kao čoveka na prvom mestu - rekla je Jovana Jeremić danas tokom "Novog vikend jutra".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ GOSTOVAO U "NOVOM VIKEND JUTRU": "Sanjam i na javi - jedan od najvećih želja mi je brzi voz Beograd - Novi Sad" (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 08:36

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o svim aktuelnim temama u Srbiji...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost "Novog vikend jutra" na TV Pink kod voditeljke Jovane Jeremić...Predsednik je napomenuo da su prilozi odlični, nakon čega je najavio da će Zoricu Brunclik pozvati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.