Predsednica Majki Srebrenice napadnuta kod Potočara

Izvor: B92, 04.Jul.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednica "Majki Srebrenice" napadnuta kod Potočara

Sarajevo -- Predsednica "Majki Srebrenice" Munira Subašić napadnuta je ispred prostorija tog udruženja u blizini Potočara kod Srebrenice, javili su sarajevski mediji.

Subašićeva je izjavila da je posle sastanka izašla ispred prostorija udruženja gde ju je čekao vozač, a onda se zaustavilo taksi vozilo.

"Bacio je kamen prema meni, ali nije me pogodio. Udario je u auto i razbio je prozor. Verujem da će brzo pronaći počinioca, jer u Srebrenici nema puno taksista", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazala je Subašić za portal Avaz.ba.

Ona je dodala da ovaj napad "nije slučajnost, s obzirom na to da se ovih dana organizuju događaji koji imaju za jedini cilj provokaciju Bošnjaka u ovom gradu".

Iz Policijske uprave Zvornik potvrđeno je da je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno da je u Potočarima oštećen putnički automobil i da je istraga o tom incidentu u toku.

U Potočarima će 11. jula biti održan komemorativni skup i sahranjeni posmrtni ostaci 70 bošnjačkih žrtava, ubijenih u napadu srpskih snaga na Srebrenicu u julu 1995. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U blizini Potočara napadnuta predsednica Udruženja Majke Srebrenice

Izvor: Beta, 04.Jul.2017

Predsednica Udruženja "Majke Srebrenice" Munira Subašić napadnuta je danas ispred prostorija tog udruženja u blizini Potočara kod Srebrenice, javili su sarajevski mediji.Subašić je izjavila da je posle sastanka izašla ispred prostorija udruženja, gde ju je čekao vozač, a onda se zaustavilo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.