Predlog budžeta za 2013. do 25. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog budžeta za 2013. do 25. oktobra

BEOGRAD -

Predlog Zakona o budžetu Srbije za iduću godinu vlada će usvojiti najkasnije do 25. oktobra, a u skupštinskoj proceduri taj dokument trebalo bi da se nađe do sredine novembra, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu finansija.

Kako navode u Ministarstvu finansija, prethodno će se u utorak, 16. oktobra, o budžetu za iduću godinu izjasniti i vladin Odobor za privredu i finansije.

Republički budžet za iduću godinu Skupština Srbije treba da usvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre kraja idućeg meseca. Krajnji rok za usvajanje tog najvažnijeg finansijskog dokumeta zemlje je 30. novembar.

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić je istakao da će se ove godine predlog budžeta, posle dužeg perioda, naći pred poslanicima na vreme i u zakonski predviđenom roku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budžet za 2013. do 25. oktobra

Izvor: B92, 13.Okt.2012

Beograd -- Predlog Zakona o budžetu Srbije za iduću godinu vlada će usvojiti najkasnije do 25. oktobra...U skupštinsku proceduru taj dokument bi trebalo bi da se nađe do sredine novembra, rečeno je danas u Ministarstvu finansija...Kako navode u Ministarstvu finansija, prethodno će se u utorak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.