Izvor: RTS, 27.Nov.2021, 07:06

Pred nama promenljiv dan - red kiše, red sunca

Danas u Srbiji promenljivo oblačno. Kiša će padati rano ujutro, kao i kasnije uveče i noću, dok će u toku dana biti uglavnom suvo sa sunčanim intervalima. Stiže topliji vazduh sa juga i podiže temepratura za 5 stepeni. Jutarnja od 1 do 9, najviša dnevna od 10 do 17.
Kiša se mestimično očekuje rano ujutro, kao i kasnije uveče i noću, dok će u toku dana biti uglavnom suvo sa sunčanim intervalima.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i na jugu Banata jak, južni.  
Najniža temperatura od 1 do 9, najviša u većini krajeva od 10 do 17, u Timočkoj Krajini oko 7 stepeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TEMPERATURNI ŠOK U SRBIJI: U Požegi zima, u Kraljevu proleće - 13 stepeni razlike na samo 70 km razdaljine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021

Subotnje jutro u Srbiji obeležile velike temperaturne razlike među pojedinim gradovima..U Srbiji danas promenljivo oblačno, mestimično sa kišom rano ujutro, kao i kasnije uveče i noću, u toku dana uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Na visokim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.