Pred nama i danas PRAVO PROLEĆE! Decembarsko SUNCE će potrajati još koji dan, A ONDA SLEDI PREOKRET! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred nama i danas PRAVO PROLEĆE! Decembarsko SUNCE će potrajati još koji dan, A ONDA SLEDI PREOKRET! (FOTO)

Najviša dnevna od osam do 19 stepeni

Jutro će danas ponegde biti maglovito, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplo.

Najniža temperatura od -3 do 10 stepni, a najviša dnevna od osam na istoku do 19 stepeni u severnim, zapadnim i centralnim krajevima.

I u Beogradu jutro na periferiji grada maglovito, uz slab mraz, a u toku dana pretežno sunčano i toplo. Najniža temperatura oko sedam, a najviša oko 18 stepeni.

Do 24. decembra u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << većem delu zemlje tempereture će bit iznad prosečnih vrednosti i kretaće se od maksimalno od 10 do 18 stepeni.

Od četvrtka promenljivo oblačno, a prolazna kiša lokalno je moguća u toku noći ka petku, kao i za dane vikenda i u ponedeljak, dok će u košavskom području i na planinama kratkotrajno doći do pojačavanja jugoistocnog vetra.

Na visokim planinama sredinom sedmice očekuje se potpuno otapanje snežnog pokrivača, dok će za vikend i u ponedeljak s padom temperature ponovo biti uslova za mešovite padavine (kišu i sneg) slabog intenziteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.