Praznične gužve na Horgošu, šest sati čekanja na Batrovcima

Izvor: RTS, 23.Dec.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznične gužve na Horgošu, šest sati čekanja na Batrovcima

Na izlaz iz Mađarske, preko graničnog prelaza Reske-Horgoš, čeka se dva sata, dok se na ulazak u Srbiju čeka 90 minuta, javlja dopisnik RTS-a. Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Hrvatske vozila čekaju oko šest sati, a kolona je duga od šest do sedam kilometara.
Od četvrtka uveče na graničnom prelazu Horgoš stvaraju se gužve.

Zadržavanja su oko 90 minuta na ulazu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u zemlju.
Međutim, na izlaz iz Mađarske čeka se dva sata, javlja dopisnik RTS-a. Očekuje se da će gužve potrajati do kraja vikenda.
U zemlju je iz Mađarske ušlo osam hiljada vozila i 30.000 putnika, što je duplo više nego što je petkom uobičajeno.
Kako je saopštila Uprava granične policije, kolona vozila na izlasku iz Mađarske duga je par kilometara što produžava vreme čekanja.
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Hrvatske vozila čekaju oko šest sati, a kolona je duga od šest do sedam kilometara. Vozila na graničnom prelazu Šid čekaju oko pet sati, prenosi Beta.
Vreme čekanja na prelazu "Sremska Rača" je promenljivo i kreće se od 30 do 60 minuta.
Na naplatnim rampama Bubanj potok, Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac može doći do formiranja manjih kolona na kojima su trenutna zadržavanja desetak minuta.
Vozačima se savetuje oprez zbog sumaglice koja smanjuje vidljivost, ali i da paze na poledicu, jer je kolovoz mokar i klizav što može biti razlog povremenih zastoja i prekida u saobraćaju, navodi AMSS.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.