Pravo je vreme za najukusniju posnu sarmu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravo je vreme za najukusniju posnu sarmu

Možda ne možete da zamislite sarmu bez mesa, ali ovaj recept će vam promeniti mišljenje.

Potrebno je: 

- listovi kiselog kupusa

- 200 gr heljde

- 100 gr pirinča

- 1 manji celer

- 1 šargarepa

- 1 manji krompir

- aleva paprika

- biber, so

- 1 glavica belog luka

- 2 glavice crnog luka

- manji praziluk

- peršunov list veza

- 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kašike ajvara

- maslinovo ulje

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk i praziluk, dodati sitno šargarepu. Dodati celer, krompir, alevu papriku, seckani beli luk, biber, so, opranu heljdu i pirinač i seckan peršunov list.

Sve izjednačiti i zavijati sarmu i ređati uspravno u šerpu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.