Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2024, 15:31

Pravnik: Priština nije obezbedila svu potrebnu dokumentaciju za pokretanje peticije

Pravnik iz Leposavića Veselin Radović izjavio je danas da informacija da su rokovi za pokretanje peticije počeli 22. decembra koju je objavio Ministar administracije privremenih prištinskih institucija nije tačna i u skladu sa zakonom, iz razloga što tzv. Ministarstvo nije obezbedilo svu potrebnu dokumentaciju za pokretanje peticije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radović: Priština nije obezbedila svu potrebnu dokumentaciju za pokretanje peticije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jan.2024

LEPOSAVIĆ – Pravnik iz Leposavića Veselin Radović izjavio je danas da informacija da su rokovi za pokretanje peticije počeli 22. decembra koju je objavio Ministar administracije privremenih prištinskih institucija nije tačna i u skladu sa zakonom, iz razloga što tzv. Ministarstvo nije obezbedilo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.