Pozvao ga u kuću da vidi zečeve: Komšija pokušao da obljubi dečaka!

Izvor: Press, 16.Jul.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozvao ga u kuću da vidi zečeve: Komšija pokušao da obljubi dečaka!

Dečak sa roditeljima živi u Švedskoj, a u Jabučki rit došao je pre nekoliko dana u posetu rodbini. Mališan se požalio roditeljima da ga je A. P. odveo iza kuće i skinuo mu trenerku i gaćice. Potom se i sam skinuo. Počeo je da ga dodiruje, ali mu je dete, srećom, na vreme prozrelo namere.
- Unuk nam je ispričao da nije hteo da beži jer se uplašio da će manijak potrčati za njim. Rekao mu je da hoće da ide kući, a ovaj ga je posle kraćeg ubeđivanja ipak pustio i rekao mu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nikome ništa ne govori. Unuk je tek sutradan ispričao šta se dogodilo, a sin je odmah pozvao policiju - kazala je dečakova baka D. P.
Ona kaže da se A. P. doselio u Rit pre nekoliko godina i da je u kraju bio poznat jer je u kući živeo sa psima, golubovima i zečevima. - Deca su zbog toga stalno dolazila u njegovo dvorište i trčala za njim kad god bi izašao sa psima na ulicu. Tako je tog dana i naš unuk pošao za njim. Policija i socijalni radnik saslušali su dete koje je svaki put dalo identičnu izjavu - dodala je dečakova baka.

 
Žitelji ovog dela Palilule u neverici su posmatrali policiju kako odvodi A. P., a kada su čuli razlog, ostali su šokirani.
- Znamo ga kao mirnog i povučenog. Otkako se doselio ovde jedini problem koji imamo sa njim su te životinje koje drži u kući, zbog smrada koji se širi. Nismo ga prijavljivali jer nam je bilo žao, znali smo da je sirotinja, a posećivao ga je povremeno samo otac. Naselje je puno male dece koja svakodnevno dolaze kod njega da gledaju životinje. Nikad se nijedno nije požalilo da je pokušao nešto nastrano - ispričao je prvi komšija S. B.
Meštani su dodatno zabrinuti zbog životinja koje su ostale same u kući i pozivaju nadležne službe da reaguju i reše problem, kako ne bi došlo do zaraze.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.