Pozorišna trupa iz Brazila Pau Darco gost DAH Teatra

Izvor: Blic, 08.Jul.2013, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorišna trupa iz Brazila "Pau D'arco" gost DAH Teatra

Teatar “Pau D’arco“ iz Brazila gostuje u DAH Teatru i 12. i 13. jula izvešće svoju novu predstavu baziranu na životu i dele Franca Kafke pod nazivom “Expresso K.“.

"Ekpresso K." pripoveda, kroz viziju poslednje supruge Franca Kafke, njegove poslednje dane života u sanatorijumu. U ovoj predstavi, glumci čuvaju fragmente sećanja Dore Diamant, jedine žene koja je mogla da ga nagovori da napusti roditeljski dom i Prag. Pozitivne, manje poznate, strane Kafke izlaze na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << površinu...

Predstava će biti izvedena na portugalskom jeziku, sa titlom na engleskom.

Na sceni DAH Teatra, u Marulićevoj 8, gosti iz Brazila nastupaju 12. i 13. jula od 20 sati.

Cena pojedinačne ulaznice je 500, za studente i penzionere je 250 dinara.

Karte se mogu rezervisati putem mejla: office@dahteatarcentar.com.

DAH Teatar Centar za pozorišna istraživanja je profesionalna, eksperimentalna pozorišna trupa koja više od dvadeset dve godine traje i stvara. Više informacija možete poronaći na adresi www.dahteatarcentar.com.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pozorišna trupa Pau D’arco iz Brazila u Dah teatru, 12. i 13. jula

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Jul.2013, 09:47

Teatar Pau D’arco iz Brazila gostuje u beogradskom Dah teatru (Marulićeva 8) do 14. jula, a svoju novu predstavu “Expresso K”, izvešće 12. i 13. jula od 20.00. Predstava se bazira na životu i delu češkog pisca Franca Kafke. Kroz .. Read MoreThe post Pozorišna trupa Pau D’arco iz Brazila...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.