Poznat uzrok pucnjave u Kanzasu; Među uhapšenima dvoje maloletnika

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 09:50

Poznat uzrok pucnjave u Kanzasu; Među uhapšenima dvoje maloletnika

Vlasti su objavile uzrok masovne pucnjave tokom proslave navijača Čifsa u Kanzas Sitiju, u kojoj je poginula jedna žena, a 22 osobe povređene.

Naime, kako su saopštili uzrok je bila svađa između nekoliko osoba.

Šefica policije Stejsi Grejvs rekla je da je u pucnjavi u sredu poginula majka dvoje dece, da su 22 osobe koje su povređene u pucnjavi starosti od osam do 47 godina, a da je polovina njih mlađa od 16 godina, prenosi Glas Amerike.

Tri osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su privedene, od toga dvoje maloletnika, ali još nije podignuta optužnica, rekla je Grejvs

Dodala je da se radi na utvrđivanju umešanosti drugih osoba, da je pronađeno nekoliko komada vatrenog oružja i da se o incidentu i dalje vodi veoma aktivna istraga.

Prema njenim rečima, verovatno je milion ljudi prisustvovalo paradi Superboula.

Do pucnjave ispred Junion železničke stanice došlo je iako je u zgradi i okolini bilo prisutno više od 800 policajaca, izjavio je gradonačelnik Kanzas Sitija Kvinton Lukas.

Lukas je rekao da verovatno neće otkazati predstojeću paradu za Dan Svetog Patrika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.