Podignuta optužnica protiv dvojice maloletnika zbog pucnjave u Kanzas Sitiju

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 21:29

Podignuta optužnica protiv dvojice maloletnika zbog pucnjave u Kanzas Sitiju

Protiv dvojice maloletnika podignuta je optužnica za zločine u vezi sa pucnjavom na proslavi pobede Čifsa na Superbolu u Kanzas Sitiju.

To su danas saopštile američke vlasti.

Maloletnici se nalaze u okružnom pritvorskom centru za maloletnike "zbog optužbi koje se odnose na oružje i pružanje otpora prilikom hapšenja", navodi se u odluci suda, prenosi AP.

Zasad nije objavljeno više informacija, navodi američka agencija.

U pucnjavi, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dogodila 14. februara, na proslavi pobede Čifsa u Kanzas Sitiju ubijena je jedna žena, a povređene su 22 osobe, među kojima i devetoro dece.

Lokalna policija je prvobitno privela trojicu maloletnika, ali je jednog pustila jer je utvrđeno da nije umešan u pucnjavu.

Pucnjava i haos u Kanzas Sitiju: Najmanje jedna osoba ubijena, više ranjenih VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.