Poželećete da pomognete ovoj mršavici, ali ona u tome uživa i još je plaćaju

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poželećete da pomognete ovoj mršavici, ali ona u tome uživa i još je plaćaju

Amerikanka Odet Delakro (25) priznaje da se na poslu ponekad boji za vlastiti život. Ona je profesionalni model, ali ne hoda po pisti već pozira i to dok je gnječe krupnije žene.

Fetiš se zove "Squashing", a cilj je da što više 'jačih' ljudi sedne ili legne na mršaviju osobu. Odet kaže da često ostaje bez vazduha dok na njoj sedi nekoliko XXL modela. Ona priznaje da joj je motiv novac, ali ipak - uživa.

“Znam da zvuči ludo, ali ja volim da me gnječe. Prošlih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina gniječile su me neke od najvećih zadnjica na svetu. Posao se dobro plaća pa mogu da priuštim luksuzne odmore i veliku kuću”, kaže Odet.

Kako bi izdržala pritisak jedne ili nekoliko krupnijih žena, ona mora stalno da vežba i da se drži stroge dijete.

“Tako dobijam snagu za posao”, objašnjava i dodaje da redovno pliva i vežba da što duže zadrži dah.

Inače, Odet za sebe kaže da je biseksualka, a već je duže vreme u vezi s dečkom, kojem, kaže, ne smeta to što ona radi.

izvor: 24sata.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.