Požarevac: Priveden vozač zbog 2,55 promila alkohola u krvi

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: Priveden vozač zbog 2,55 promila alkohola u krvi

Policija je u Požarevcu zbog 2,55 promila alkohola u krvi privela na trežnjenje vozača N. A. iz Kučeva, izjavila je danas portparol požarevačke policije Jasmina Tišma.

N.A. je otkriven da je vozio pod dejstvom alkohola testiranjem u redovnoj kontroli saobraćaja, koja je deo velike akcije koja se sprovodi u više od 30 evropskih zemalja.

Policija je na teritoriji Požarevca tokom vikenda i danas kaznila 435 vozača, a kazne su im izricane zbog prekoračenja brzine >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Saobraćajci su u toku dana stacionirani na više mesta u gradu i oko njega. Kontrolišu se prolasci na crveno svetlo semafora ili korišćenje mobilnog telefona.

Kontrola se provodi i na izlascima iz grada i u okolnim naseljima. Neka policijska vozila nisu obeležena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Požarevcu priveden vozač na trežnjenje zbog 2,55 promila alkohola u krvi

Izvor: Blic, 13.Mar.2017

Policija je u Požarevcu zbog 2,55 promila alkohola u krvi privela na trežnjenje vozača N. A. iz Kučeva, izjavila je danas portparol požarevačke policije Jasmina Tišma...N.A. je otkriven da je vozio pod dejstvom alkohola testiranjem u redovnoj kontroli saobraćaja, koja je deo velike akcije koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.