Požar u Umci, angažovan i vatrogasni brod

Izvor: B92, 19.Avg.2021, 14:39

Požar u Umci, angažovan i vatrogasni brod

Vatrogasci su lokalizovali požar u fabrici kartona u Umci, rečeno je danas agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Požar je bio prijavljen u 12.56 časova a na gašenju su angažovana 22 vatrogasca sa devet vozila. Gorele su, kako su ranije rekli nadležni, "bale sa papirom"

Kako nezvanično saznajemo, zapalio se karton. Prema prvim informacijama, vatrena stihija nije izbila u fabrici kartona, već navodno u krugu tog postrojenja.

Za sada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacija o povređenim osobama, a vatru gasi 22 vatrogasca sa devet vozila.

Lokalizovanje požara je u toku, a poslat je i vatrogasni brod sa tri člana posade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lokalizovan požar u fabrici kartona u Umci

Izvor: RTS, 19.Avg.2021

U fabrici kartona u beogradskom naselju Umka izbio je požar oko 13 časova. Požar je lokalizovan. . Generalni direktor fabrike kartona u Umci Miloš Ljušić potvrdio je agenciji Tanjug da je požar lokalizovan..Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.