Izvor: RTS, 19.Avg.2021, 14:42

Lokalizovan požar u fabrici kartona u Umci

U fabrici kartona u beogradskom naselju Umka izbio je požar oko 13 časova. Požar je lokalizovan.
Generalni direktor fabrike kartona u Umci Miloš Ljušić potvrdio je agenciji Tanjug da je požar lokalizovan.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na Fejsbuku da je požar pod kontrolom i da na gašenju radi i vatrogasni brod.
"Hvala Bogu, za sada nema povređenih. Intervencija je u toku", naveo je Vesić.
Dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da u fabrici kartona gore bele bale papira površine oko 400 metara kvadratnih koje se nalaze na otvorenom u fabričkom dvorištu.
"Grad Beograd je poslao četiri cisterne koje dopunjavaju vatrogasna vozila na licu mesta kako ne bi gubili vreme na odlazak do hidranta", naveo je Vesić.
Na terenu je devet vozila sa 22 vatrogasca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VELIKI POŽAR NA UMCI: Više od 20 vatrogasaca gasi BUKTINJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021

Na terenu je devet vozila sa 22 vatrogasca...U beogradskom naselju Umka trenutno bukti veliki požar...Kako se saznaje požar nije izbio u fabrici kartona, kako su pisali mediji, već na otvorenom prostoru...- Lokalizacija požara je u toku - rečeno nam je u MUP-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.