Povratnik iz Nemačke prodavao robu NA BUVLjAKU umesto da se izoluje

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2020, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratnik iz Nemačke prodavao robu NA BUVLjAKU umesto da se izoluje

Policija je povratniku iz Nemačke odmah podnela krivičnu prijavu, posle čege je sporoveden u interni karantin BOR – Meštanin Bora, koji je sinoć doputovao iz Nemačke, umesto u kućnom karantinu zbog virusa korona , zatečen je danas kako prodaje robu na – buvljoj pijaci! Ovo je, za ‘’Novosti’’, potvrdio Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.Pročitajte još: Određene NOVČANE KAZNE za kršenje zabrane kretanja, ko ponovi prekršaj mogao bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u zatvor! - Policijska uprava u Boru podneće krivičnu prijavu protiv našeg sugrađanina, koji, kako se sumnja, nije ispoštovao meru samoizolacije – precizirao je Milikić. – On je doputovao iz Nemačke i, umesto da poštuje meru internog karantina, juče je zatečen kako prodaje robu na buvljoj pijaci. Policija je povratniku iz Nemačke odmah podnela krivičnu prijavu, posle čege je sporoveden u interni karantin. -Za sada, ne postoje indicije da je povratnik iz Nemačke zaražen virusom korona – precizirao je gradonačelnik Bora. – Ali, on je svojim ponašanjem prekršio meru Vlade Srbije o 28 dana samoizolacije internog karantina.
Pogledaj vesti o: Bor,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Još jedan slučaj korone u Crnoj Gori: Baranin pozitivan na virus

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2020

Reč je o Baraninu koji je hospitalizovan u Opštu bolnicu Bar u utorak veče. „Novosti” saznaju da je Baranin u prethodnom period boravio u inostranstvu Kod pacijenta koji je hospitalizovan u Opštoj bolnici Bar potvrđen je nalaz korona virusa.Prema saznanjima „Novosti“,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.