Povoljni uslovi za vožnju, uveče pojačan saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020, 13:22

Povoljni uslovi za vožnju, uveče pojačan saobraćaj

Vozače danas očekuju povoljnije vremenske prilike nego prethodnih dana, ali povremeno jak južni i jugoistočni vetar u popodnevnim i večernjim časovima može predstavljati opasnost zbog povremeno jačih udara, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), uz podsećanje da se popodnevnim časovima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na najfrekventnijim putnim pravcima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Srbiji nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima u zemlji.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim na Horgošu, gde vozila na izlazu čekaju 60 minuta.

Radovi na više deonica u Srbiji, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje "Orlovača", saobraćaj se odvija usporeno.

Na auto-putu E-75, (na km 165+030) na petlji "Nova Pazova" od izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka.

Radovi na desnoj kolovoznoj traci koja se u potpunosti zatvara za saobraćaj, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno na levoj strani kolovoza preticajnom saobraćajnom trakom, u smeru Novi Sad-Beograd, a zaustavnom saobraćajnom trakom, u smeru Beograd-Novi Sad.

Zbog radova, za saobraćaj i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac petlja "Novi Banovci" i "Stara Pazova".

Na auto-putu E-75, petlja "Subotica Sever" obavljaju se radovi u smeru Subotica - Novi Sad. Saobraćaj je preusmeren iz preticajne u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

Na putu Kalna - Crni vrh traju radovi na popravci mosta preko Goleme reke.

Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja "Umčari" obavljaju se radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji "Umčari", na deonici Bubanj Potok-Batočina. U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Kneževići - Bela Zemlja - Užice, od 19 do 7 časova, obavljaju se radovi u tunelu broj 34. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.