Potvrđeno za B92.net: Ruska vakcina stigla u Srbiju FOTO

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 22:11

Potvrđeno za B92.net: Ruska vakcina stigla u Srbiju FOTO

Doze vakcine sputnjik V protiv koronavirusa stigle su u Srbiju, potvrđeno je za B92.net pisanje pojedinih beogradskih medija.

Na laboratorijsku proveru Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) dostavljeno je 20 doza vakcine.

Podsetimo, predsednica vlade Ana Brnabić razgovarala je nedavno na video-konferenciji s ministrom industrije i trgovine Ruske Federacije Denisom Manturovom.

Ministar Manturov potvrdio je da će partija vakcine za laboratorijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontrolu, u količini od 20 doza, stići u Srbiju do kraja sedmice.

Predsednica vlade rekla je da Vlada Srbije, zajedno sa predsednikom Republike, radi na tome da građanima Srbije vakcina protiv koronavirusa bude dostupna u najkraćem roku, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SPUTNJIK V" STIGAO U SRBIJU! Vučić potvrdio da će doze biti BESPLATNE za sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020

Kako saznaju beogradski mediji, prve doze ruske vakcine Sputnjik V stigle su danas u Srbiju...Podsetimo, Rusi su danas na laboratorijsku proveru u Agenciju za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) dostavili 20 doza svoje vakcine...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u večerašnjem gostovanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.