Potvrda sa NAJVIŠE INSTANCE! Rusija će UČINITI SVE da odbrani Venecuelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda sa NAJVIŠE INSTANCE! Rusija će UČINITI SVE da odbrani Venecuelu

Rusija će uraditi sve što može da spreči američku vojnu intervenciju u Venecueli, izjavila je predsednica gornjeg doma ruskog parlamenta Valentina Matvijenko.

- Zabrinuti smo da bi SAD mogle da izazovu provokacije kako bi prolile krv, da nađu povod i razlog za intervenciju u Venecueli - rekla je Matvijenkova u razgovoru s potpredsednicom Venecuele Delsi Rodriges.

Today the Chairperson of #Russia's Federation Council Valentina Matviyenko celebrates her birthday! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << She is the third highest-ranking official in Russia, was Ambassador to Greece & Malta. Happy Birthday Valentina Ivanovna, we wish You many happy returns of the day! @SovFedInfo pic.twitter.com/iLIx7YLEjZ

— Russia in RSA 🇷🇺 (@EmbassyofRussia) April 7, 2018

Matvijenkova je istakla da će Rusija uraditi sve što može da se to ne dogodi.

"CIRKON" I "SATANA" Ovo je smrtonosno oružje kojim je Putin zapretio Americi (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Rusija će uraditi sve da spreči vojnu intervenciju SAD"

Izvor: B92, 03.Mar.2019

Rusija će uraditi sve što može da spreči američku vojnu intervenciju u Venecueli...To je izjavila predsednica gornjeg doma ruskog parlamenta Valentina Matvijenko..."Zabrinuti smo da bi SAD mogle da izazovu provokacije kako bi prolile krv, da nađu povod i razlog za intervenciju u Venecueli", rekla...

Nastavak na B92...

Matvijenko: Učinićemo sve da spriječimo vojnu intervenciju u Venecueli

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2019

MOSKVA - Rusija će učiniti sve da spriječi vojnu intervenciju u Venecueli, rekla je danas predsjedavajuća Gornjeg doma ruskog parlamenta Valentina Matvijenko na sastanku sa potpredsjednikom Venecuele Delsi Rodrigez.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.