Potresan govor kolege na sahrani Ognjanovića: Mišo, AKO UHVATE UBICU, MI ĆEMO GA BRANITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresan govor kolege na sahrani Ognjanovića: Mišo, AKO UHVATE UBICU, MI ĆEMO GA BRANITI!

To je apsurd i prokletstvo našeg posla

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57), koji je ubijen u subotu, sahranjen je danas na Novom groblju u prisustvu nekoliko stotina ljudi. Od Ognjanovića se oprostila porodica, sin iz prvog braka Petar (26), kome je izdahnuo na rukama, supruga Sanja Papić, rođaci i mnogobrojni prijatelji i kolege. Na večni počinak Miša je ispraćen pesmom "Lara" iz filma "Doktor Živago".

Pročitajte i: 

Ognjanovićev kolega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Branislav Tapušković održao je potresan govor nakon opela.

- Miša je bio šarmer i duhovit do te mere da ga ne mogu uporediti ni sa kim. Poslednji put smo se videli 26. jula i tada se njegov sin Petar požalio da je umoran od posla. Miša je na to rekao da se advokat nikad ne odmara. Bio je veliki protivnik štrajka - rekao je Tapušković.

On je dodao da sumnja da će ubica biti pronađen.

- A ukoliko i bude, mi ćemo ga braniti, profesionalno. ! - pričao je Tapušković, a njegov glas nadjačala je grmljavina, a potom se nebo otvorilo i počeo je snažan pljusak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.