Izvor: Blic, 06.Sep.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna hitna ulaganja u "Sava centar"

Skupština Beograda, koja je osnivač “Sava centra“, razmatraće na narednoj sednici osnivanje komisije čiji bi zadatak trebalo da bude predlaganje održivih mera za poslovanje ovog javnog preduzeća.

Nemanja Đukić, predsednik Nadzornog odbora „Sava centra“ rekao je gostujući na televiziji „Studio B“, da je neophodna detaljnija analiza stanja, kao i paket mera za buduće, bolje poslovanje.

-“Sava centar” ima izvanrednu domaću i međunarodnu reputaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog organizacija kongresa, muzičkih skupova i drugih značajnih manifestacija. U protekle skoro četiri decenije bio je domaćin najvećih kongresa, u njemu su gostovala i najveća imena svetske muzičke scene, a godinama se u njemu održavaju i najznačajnije kulturne manifestacije - istakao je Đukić.

Kako kaže, potrebna su hitna ulaganja u “Sava centar”. Ovaj kompleks nije doživeo velike sanacije i rekonstrukcije, iako je u neprekidnoj eksploataciji.

- “Sava centar” ima odične ljude i znanje. Budućnost je u kongresnom turizmu i treba da se radi na tome, kako bi ova ustanova ponovo dobila primat u odnosu na neke druge u Beogradu - rekao je Đukić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.