Potpisan ugovor o stipendiranju studenata visokih teoloških ustanova

Izvor: SandzakPress.net, 26.Apr.2023, 19:03

Potpisan ugovor o stipendiranju studenata visokih teoloških ustanova

Predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftija dr. Mevlud ef. Dudić, patrijarh srpski dr. Porfirije, nadbiskup beogradski monsinjor dr. Ladislav Nemet, danas su, sa direktorom Uprave za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama Vladimirom Roganovićem, potpisali ugovore o dodeljivanju stipendija za studente visokih teoloških ustanova. Stipendije je dobilo ukupno 75 studenata, koji će dobijati propisani iznos stipendija za fakultetsku 2022./23. godinu. Stipendiju je dobilo 35 studenata >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta, 12 studenata Visoke škole SPC za umetnost i konzervaciju, šest studenata Pravoslovnog bogoslovskog fakulteta “Sveti Vasilije Ostroški”, 21 student Fakulteta islamskih nauka u Novom Pazaru i jedan student katoličkog Bogoslovskog fakulteta. Stipendije su dodeljene studentima osnovnih, master i doktorskih sutdija koji su ispunili propisane kriterijume. Za studente osnovnih studija stipendije su dodeljene studentima druge, treće i četvrte godine koji nisu gubili godinu, položili sve ispite iz prethodnih godina i postigli najmanju prosečnu ocenu svih položenih ispita 8,75. Što se tiče master doktorskih studija, stripendije su dodeljivane onima koji su tokom osnovnih studija ostvarili prosek ocena od najmanje devet. The post Potpisan ugovor o stipendiranju studenata visokih teoloških ustanova appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zalaganjem SPP-a stipendije studentima Fakulteta za islamske studije

Izvor: SandzakPress.net, 26.Apr.2023

Stranka pravde i pomirenja nastavlja svoju misiju neumornog rada na zaštiti i osnaživanju prava pripadnika Islamske zajednice. Član Predsjedništva SPP dr. Ferid Bulić stranački angažiran kroz Upravu za saradnju sa crkvama i vjerskim zajednicama u Palati Srbija u Beogradu, 26.04.2023. godine, zajendo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.