Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: U potonuću broda poginuo 21 turista

Indijski zvaničnik P. Džavahar rekao je da je 21 turista poginuo kada je potonuo brod u Andamansko more u Bengalskom zalivu. Prema njegovim riječima, 13 osoba je spašeno kod obala Andamanskih i Nikobarskih ostrva. Lokalni mediji navode da su svi turisti indijski državljani.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 20 turista utopilo se u Bengalskom zalivu

Izvor: Blic, 26.Jan.2014

Najmanje 21 osoba je poginula prilikom današnjeg prevrtanja turističkog broda u blizini indijskih Andamanskih i Nikobarskih ostrva, saopštila je vlada Indije...Indijski zvaničnik P. Džavahar rekao je da se 21 turista utopio kada je potonuo brod u Andamanskom moru u Bengalskom zalivu, a 13 osoba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.