Izvor: Blic, 11.Dec.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postani Deda Mraz uz #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela od 10. decembra do kraja godine!

#BudiDedaMraz, pomozi i učestvuj u akciji kojom želimo da proširimo magiju dobrih dela, jer svetu je potrebno više Deda Mrazeva. Ako i ti želiš da postaneš jedan od njih i tako pomogneš najpoznatijem dekici koji donosi radost i prazničnu čaroliju, dođi 10. decembra na #nydistrict Coca-Cola X NY District na Topličinom vencu. Tu ćeš, pokretanjem #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašine dobrih dela, moći da ostvariš svoju novogodišnju želju i „zvanično” postaneš Deda Mraz.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

#BudiDedaMraz: Učestvuj u akciji i proširi magiju dobrih dela

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Dec.2019

#BudiDedaMraz, pomozi i učestvuj u akciji kojom želimo da proširimo magiju dobrih dela, jer svetu je potrebno više Deda Mrazeva. Ako i ti želiš da postaneš jedan od njih i tako pomogneš najpoznatijem dekici koji donosi radost i prazničnu čaroliju, dođi 10. decembra na #nydistrict Coca-Cola...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.