Poslušajte posljednju pjesmu Kemala Montena (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte posljednju pjesmu Kemala Montena (VIDEO)

Pjesma koju je Kemal Monteno snimio sa Maxom Hozićem “Otkako te nema”, posljednja je koju je Kemo snimio u svojoj karijeri.

Pjesma Otkako te nema snimljena je prije nešto više od godinu dana. Tada nije bilo naznaka da bi se Montenovo zdravlje uskoro moglo pogoršati. Stoga je nakon njegove smrti i pjesma stavljena u stranu, a baš ovih dana je objavljena zajedno sa video spotom.

Jedno lijepo sjećanje na ono što je Kemo bio i što će zauvijek biti u muzičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << životu nekadašnje države.

Kemal Monteno bio je jedan od najboljih bh. muzičara i jedna od najvećih zvijezda u bivšoj Jugoslaviji.

Preminuo je 21. januara u zagrebačkoj klinici Rebro nakon transplantacije bubrega. Od 2011. godine Kemal Monteno je bio na dijalizi, a zbog problema sa dijabetesom 2012. godine mu je ugrađena i srčana premosnica.

Preminuo je u 67. godini u Zagrebu. Sahranjen je u rodnom gradu gdje su se mnogi prijatelji i članovi porodice oprostili od njega.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.