Poslovna liga u malom fudbalu: GZZ priredio iznenađenje

Izvor: Blic, 20.Maj.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovna liga u malom fudbalu: GZZ priredio iznenađenje

Najveće iznenađenje u mečevima četvrtfinala Poslovne lige u malom fudbalu priredili su momci iz Gradskog zavoda za javno zdravlje koji su savladali favorizovanu ekipu B92 sa 5-1.

Ekipa B92 prvi deo lige završila je bez poraza, u četvrtfinalu je povela, ali i potpuno zasluženo izgubila meč od boljeg rivala u ovoj utakmici.

Malo je nedostajalo da i lider posle prvog dela Polimark završi takmičenje već na startu eliminacione faze. Meč protiv ekipe na[e medijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuće, Ringiera završen je rezultatom 2:2, da bi Polimark tek posle boljeg izvodjenja penala prošao u polufinale.

Plasman među četiri najbolje ekipe ostvarila je i ekipa Knjaz Miloša koja je savladala IOHB Banjicu 3:1. Duel između Parking Servisa I NIS-a je odložen, a pobednik će u polufinalu igrati protiv Polimarka. Drugi finalista biće bolji iz duela GZZ i Knjaz Miloš.đ

Za vikend su odigrane četvrtfinalne utakmice lige banaka i osiguranja a među četiri najbolje ekipe plasirali su se Komercijalna Banka koja je savladala Banca Intesu 5-4.

Sberbank posle pobede nad Hypo-Alpe Adria bankom 5-2, Unicredit Banka koja je nakon 2-2 u duelu sa Dunav osiguranjem bila bolja u izvođenju penala I najveći favorit za prvo mesto ekipa Eurobank koja je bila ubedljiva protiv Credit Agricole banke pobedivši 3-0. Momci iz Eurobanke će se za finale boriti sa Komercijalnom Bankom, dok je drugi polufinalni par Unicredit - Sberbank.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.