Poslednje sučeljavanje Kolinde i Milanovića, uvrede i optužbe prštale na sve strane

Izvor: RTS, 04.Jan.2020, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje sučeljavanje Kolinde i Milanovića, uvrede i optužbe "prštale na sve strane"

U Hrvatskoj je održana poslednja TV debata predsedničkih kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića. Lične uvrede, optužbe i svađe obeležile debatu, javljaju hrvatski mediji.
Jutarnji list navodi da je večerašnje, poslednje sučeljavanje pred nedeljne izbore, bilo "najžešće do sad" uz gomilu optužbi koje su "frcale na sve strane".
Kolinda Grabar Kitarović je pozvala svog protivkandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zorana Milanovića da objasni kako živi na minimalcu, dok je Milanović nju prozivao da se okružila korumpiranim partnerima protiv kojih su podignute optužnice.
Grabar Kitarovićeva je takođe optužila Milanovića da kroz celu kampanju nastoji da naruši njen integritet i karijeru.
Jedno od pitanja tokom debate na TV Nova bilo je i šta bi učinili kako bi Srbija Hrvatskoj dala dokumentaciju o nestalima.
Zoran Milanović je odgovorio da bi vršio "stalan pritisak".
"To će u jednom trenutku morati isplivati. Ono što postoji. Ali, prijetnjom se ne postiže ništa. Hrvatska je jača od Srbije. I to je činjenica. I time treba znati upravljati", smatra Milanović.
Grabar Kitarovićeva se saglasila sa konstatacijom Milanovića da je "Hrvatska snažnija od Srbije" i dodala da je Hrvatska respektabilna država koja se sluša u svetu zahvaljujući svemu što je urađeno u poslednje tri godine.
Od ponoći u Hrvatskoj počinje izborna tišina, pred drugi krug predsedničkih izbora koji se održavaju u nedelju, 5. januara. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.