Posle svađe oko parking mesta, bacio mu KISELINU U LICE: Ti si ilegalac u invaziji na moju zemlju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle svađe oko parking mesta, bacio mu KISELINU U LICE: "Ti si ilegalac u invaziji na moju zemlju" (VIDEO)

Policija u Milvokiju uhapsila je 61-godišnjeg muškarca zbog sumnji da je bacio kiselinu u lice Mahuda Villalaza, američkog građanina, i rekao mu da se vrati u svoju zemlju.

Villalaz je nakon napada zadobio povrede drugog stepena, a očekuje se da će tužilaštvo u narednim danima podignuti optužnicu protiv njegovog napadača.

Napad se dogodio nakon što se dva muškarca sukobila u petak naveče oko parkiranja automobila. Villalaz je medijima ispričao da ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadač prozvao "ilegalcem" te mu rekao da "ide iz ove zemlje" i potom na njega bacio kiselinu.

- Verujem da sam žrtva zločina iz mržnje zbog načina kako mi je pristupio - rekao je 42-godišnji Villalaz koji od svoje 19. godine živi u SAD-u. Do tada je živio u Peruu.

- Moj sin me danas nazvao: " Tata, šta ti se dogodilo? Bio je...znate? Šta da mu kažem? Da mi je neki ludak to napravio", rekao je Villalaz novinarima, vidno shrvan i u šoku zbog ovog sumanutog napada.

Napadač je bio 61-godišnji belac. Nakon što su se sporečkali zbog parking mesta, Villalaz je prepričao kako mu je ovaj muškarac rekao: "Zašto si tu, u invaziji na moju zemlju? Zašto si došao ovamo ilegalno?"

Latinoamerička zajednica zadovoljna jer se napad tretira kao zločin iz mržnje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.