Posle sudara, nožem povrijedio mladića – Ranjeni kritično, napadač u bekstvu

Izvor: SandzakPress.net, 05.Maj.2021, 13:51

Posle sudara, nožem povrijedio mladića – Ranjeni kritično, napadač u bekstvu

Novopazarska policija i dalje traga za I.L. (39) iz tog grada zbog sumnje da je u Ulici Stefana Nemanje nožem teško povredio E.M. (29), objavio je danas radio Sto plus. Do svađe, a potom i tuče dvojice muškaraca došlo je sinoć, nakon sudara motocikla, kojim je upravljao E.M. i automobila, za čijim volanom je bio I.L, koji su se kretali u istom smeru. Prilikom fizičkog obračuna I.L. je nožem ubo E.M. u grudi, nanevši mu povrede srčane maramice. Nakon toga je pobegao, a policija intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << traga za njim. Povređeni muškarac je, posle ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici, transportovan u Klinički centar Srbije. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, operisan je, ali je njegovo stanje i dalje kritično i priključen je na respirator. Prema saznanjima radija Sto plus, E.M. je 2010. godine nožem ubio Nedžada Osmanovića (18), učenika Škole za dizajn tekstila i kože. Za to ubistvo je osuđen na 10 godina zatvora. Izvor: Radiostoplus The post Posle sudara, nožem povrijedio mladića – Ranjeni kritično, napadač u bekstvu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

OD RANIJE POZNAT POLICIJI: Uhapšeni Pazarac kao srednjoškolac UBIO VRŠNJAKA, ležao u zatvoru sedam i po godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021

Novopazarska policija uhapsila je večeras, nakon više od 24 sata potrage, I.L. (39) zbog sumnje da je u utorak popodne nožem ubo i teško povredio E.M. (29)..Policijska uprava saopštila je da se on sumnjiči da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju jer je dvadesetdevetogodišnjem muškarcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.