Posle sednice Saveta bezbednosti Kurti ide u Skoplje na sastanak sa Đilasom FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 15:06

Posle sednice Saveta bezbednosti Kurti ide u Skoplje na sastanak sa Đilasom FOTO/VIDEO

Nakon jučerasnje sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija Aljbin Kurti putuje direktno za Skoplje da se vidi sa Draganom Đilasom.

Manje od 24 sata nakon sednice u Savetu bezbednosti UN, najavljeno je da će Aljbin Kurti otputovati u Skoplje na sastanak sa, ni manje ni više, Draganom Đilasom.

Panel diskusija na temu "Progresivne politike - odgovor na izazove zemalja Zapadnog Balkana" biće održana danas, u 18.30 časova, u Daut Pašin Hamamu, u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fondacije Fridrih Ebert, kancelarije u Skoplju, navodi se u najavi. U najavi se ističe da će na panelu govoriti Aljbin Kurti, ali i Dragan Đilas.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti je juče 8. februara učestvovao na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN), koja je sazvana na zahtev Srbije zbog poslednjih odluka prištinskih vlasti.

Aljbin Kurti, čovek koji je imao podršku i reči hvale od lidera srpske opozicije - Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Vladete Jankovića pozvao se na pravni spor o kosovskoj nezavisnosti upravo iz vremena bivše vlasti Srbije koja ga danas svesrdno podržava.

"Međunarodni sud pravde je dao savetodavno mišljenje 22. jula 2010. Sud je rekao da izjava o nezavisnosti Kosova ne krši međunarodno pravo. Nema većeg suda na planeti od Međunarodnog suda pravde. Pravna debata o opravdanju naše nezavisnosti je završena!", rekao je Kurti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Skandal! Posle SB UN lažni premijer Aljbin Kurti ide u Skoplje na sastanak sa Draganom Đilasom!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2024

SRBIJA – Nakon jučerašnje sednice u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija Aljbin Kurti putuje direktno za Skoplje da se vidi sa, ni manje ni više, nego Draganom Đilasom! Manje od 24 sata nakon sednice u Savetu bezbednosti UN, najavljeno je da će Aljbin Kurti otputovati u Skoplje na sastanak...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.