Izvor: RTS, 09.Maj.2021, 05:55

Posle jutarnjeg mraza, stiže topliji vazduh s Mediterana

U Srbiji ujutru hladno, ponegde s prizemnim mrazom. Tokom dana pretežno vedro, a topliji vazduh s Mediterana podići će dnevnu temperaturu i do 24 stepena.
Jutro sveže mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a po kotlinama jugozapadne i južne Srbije i s kratkotrajnom maglom. Tokom dana sunčano i toplije.

Duvaće slab i umeren vetar, u južnom Banatu jak, jugoistočni.
Najniža temperatura od 0 stepeni do 8 stepeni, a najviša od 21 do 24 stepena.
I u Beogradu jutro sveže, zatim sve toplije, temperatura do 23 stepena. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sutra sunčano i toplo

Izvor: Beta, 09.Maj.2021

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo sa temperaturom do 29 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od šest do 13 stepeni Celzijusa a u toku dana od 25 do 29 stepeni.U Beogradu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.