Sutra sunčano i toplo

Izvor: Beta, 09.Maj.2021, 12:46

Sutra sunčano i toplo

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo sa temperaturom do 29 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od šest do 13 stepeni Celzijusa a u toku dana od 25 do 29 stepeni.U Beogradu će biti sunčano, toplo i vetrovito. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni. Temperatura od 13 do 28 stepeni Celzijusa.U Srbiji će u utorak biti sunčano i toplo, u košavskom području sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom. U sredu pre podne na jugozapadu i zapadu, zatim i u ostalim krajevima naoblačenje mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.Zatim do kraja sedmodnevnog perioda biće više kiše i pljuskova, samo u petak i subotu iznad većeg dela zemlje suvo.U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 10. maj 2021:Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Izvestan oprez se savetuje osobama sa obolјenjima srca. Glavobolјa i osećaj malaksalosti su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 10. maj

Izvor: RTS, 09.Maj.2021

Biće sunčano, uz košavu u Podunavlju i Pomoravlju. Sa juga će stizati topao vazduh. Najviša dnevna temperatura od 25 do 29 stepeni. . .Prognoza vremena, upozorenje i verovatoća ostvarenja opasne pojave.(Izvor: RHMZ). 10.05.2021. Ponedeljak Sunčano i osetno toplije....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.