Poskupljenje struje je deo dogovora MMF-a i Srbije

Izvor: Press, 11.Mar.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupljenje struje je deo dogovora MMF-a i Srbije

Poskupljenje struje od 15 odsto deo je dogovora sa Srbijom, što je i napisano u memorandumu koji se srpska strana dostavila pre nego što je odobren aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom, rekla je šefica Misije MMF-a za Srbiju Zuzana Murgasova.
Na pitanje Tanjuga kako komentariše to što zvaničnici u Srbiji govore da će struja poskupeti, ali i da to neće biti od 1. aprila, ona je sinoć u Beču >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekla da će to biti tema naredne revizije sporazuma koja se očekuje sredinom maja.

Eventualno kašnjenja u nalaženju rešenja za petrohemijski kompleks - "Petrohemiju", "Azotaru" i MSK, takođe će, kako je rekla, biti predmet razgovora prilikom revizije.

Murgasova je rekla da se nada da će do tada vlada naći rešenje za te firme.

Ona je poručila da je uverena da je sa Srbijom sklopljen kvalitetan aranžman.
"Zadovoljni smo što će na realizaciji aranžmana biti angažovana i Svetska banka i Evropska banka za ovnovu i razvoj", zaključila je Murgasova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMF stiže u maju, šta nas čeka?

Izvor: B92, 11.Mar.2015

Poskupljenje struje od 15 odsto deo je dogovora sa Srbijom, što je i napisano u memorandumu koji je srpska strana dostavila pre odobravanja aranžmana sa MMF-om...To je izjavila šefica Misije MMF-a za Srbiju Zuzana Murgasova...Na pitanje Tanjuga kako komentariše to što zvaničnici u Srbiji govore...

Nastavak na B92...

Poskupljenje struje je deo dogovora MMF i Srbije

Izvor: Kamatica.com, 11.Mar.2015

Poskupljenje struje od 15 odsto deo je dogovora sa Srbijom, što je i napisano u memorandumu koji se srpska strana dostavila pre nego što je odobren aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom, rekla je šefica Misije MMF-a za Srbiju Suzana Murgasova. Na pitanje Tanjuga kako komentariše to što zvaničnici...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.