Posetite Barselonu za 369 evra

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetite Barselonu za 369 evra

Portal za putovanja SuperOdmor.rs za današnju specijalnu ponudu ponudio je putovanje u Barselonu, a ukoliko danas kupite aranžman, umesto 399 evra, možete ga platiti 369, i tako uštedeti 30 evra po osobi.

Ukoliko ste ljubitelj putovanja a sebe niste častili skupim novogodišnjim dočekom, onda sebi možete priuštiti odmor u prelepoj Barseloni, a na portalu za putovanja ovo putovanje danas je na specijalnoj ponudi.

Aranžman možete kupiti po ceni od 369 evra, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponuda važi za polaske 3. januara. U nju su uključeni avionski prevoz i 4 noćenja.

Hotel se nalazi u centalnom delu Barselone, na udaljenosti od oko 15 minuta hoda od glavne pešačke zone Las Ramblas.

Nakon što stignete u Barselonu, obiđite Kolumbov spomenik, Montjuic, Plaza Espana, Gran Via, Paseo de Gracia, Casa Batllo (Gaudi), Casa Pedrera (Gaudi), Sagrada Familia (Gaudi), Gotsku četvrt...

Barselona je glavni grad autonomne pokrajine Katalonije, smeštena je na severoistoku Španije. Nalazi se na obalama Mediterana, oko 120 kilometara od Pirineja. Sam grad ima 1,6 miliona stanovnika, a sa okolinom oko 3,2 miliona.

Jedan je od glavnih evropskih ekonomskih centara, sa jednom od glavnih mediteranskih luka. Svetski je značajna turistička destinacija i ima veoma bogato kulturno i istorijsko nasleđe. Najpoznatija su arhitektonska dela Antonija Gaudija i Ljuisa Domeneka i Muntanera, od kojih je Unesko mnoga proglasio svetskom baštinom.

Valuta u Barseloni kao i u celoj Španiji je evro. Menjačnice koje vidite u ulici La Rambla i unaokolo rade duže od banaka, ali nude nepovoljnije kurseve. Možete menjati novac ili putničke čekove bez problema u bilo kojoj banci ili menjačnici (obično obeležene rečju canvi/cambio).

Dva jezika koja se govore u Barseloni su španski i katalonski. Barselona je glavni grad pokrajine Katalonije tako da je katalonski najrasprostranjeniji jezik iako se oba koriste naizmenično.

Povezane vesti: Najluđa noć u Barseloni za 389 evra

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dočekajte Novu godinu u Istanbulu za 145 evra

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 08:50

Ako još ne znate gde ćete provesti Novu godinu, portal "Superodmor.rs" vam nudi specijalnu ponudu, tri noćenja u Istanbulu za 145 evra. ..Najluđa noć u godini se bliži i ako još uvek ne znate gde ćete je provesti, portal za putovanja "Superodmor.rs" vam je za danas spremio specijalnu ponudu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.