Dočekajte Novu godinu u Istanbulu za 145 evra

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekajte Novu godinu u Istanbulu za 145 evra

Ako još ne znate gde ćete provesti Novu godinu, portal "Superodmor.rs" vam nudi specijalnu ponudu, tri noćenja u Istanbulu za 145 evra.

Najluđa noć u godini se bliži i ako još uvek ne znate gde ćete je provesti, portal za putovanja "Superodmor.rs" vam je za danas spremio specijalnu ponudu, a reč je o Istanbulu.

Ponuda uključuje tri noćenja sa doručkom i autobuski prevoz. Stara cena bila je 155 evra, a ukoliko danas rezervišete aranžman, dobićete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 10 evra popusta.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini najznčajnijih gradskih znamenitosti.

Po dolasku u Istanbul, planirano je razgledanje grada. Obilazi se: Antički hipodrom-Teodosijev stub, Plava džamija, Aja Sofija, Kapali Čaršija, Valensov viadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče-poslednja rezidencija otomanskih sultana, prelazak na azijsku stranu, Brdo Camlica- vidikovac...

Fakultativno je moguće organizovati obilazak Plave džamije, Aja Sofije i Top kapi dvorca u pratnji lokalnog vodiča, odlazak na svečani novogodišnji doček na brod - restoran, koji plovi Bosforom tokom novogodišnje noći od 21.00 – 02.00 h, uz bogat meni, besplatna domaća alkoholna i bezalkoholna pića, muzički program uz tradicionalni trbušni ples, krstarenje po Bosforu, a potom obilazak Vaseljenske patrijaršije, repriza novogodišnjeg programa u jednom od turskih restorana, uz večeru i muzički program sa tradicionalnim trbušnim plesom, obilazak Dolma Bahče palate i organizovana poseta fabrici kože.

Zato, iskoristite današnju specijalnu ponudu i provedite Novu godinu na najlepši moguć način.

Povezane vesti: Novogodišnji provod u Budimpešti Nova godina u čarobnoj Budimpešti za 125 evra Dočekajte Novu godinu na Ohridu za 187 evra Upoznajte Sloveniju za 85 evra Dočekajte Novu godinu u Parizu za 414 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.