Porodični disident

Izvor: RTV Pink, 17.Jan.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodični disident

Kimov brat smatra da Severna Koreja srlja u propast. . . O Severnoj Koreji iznutra govori najstariji sin Kim Džong Ila koga je otac razbaštinio. Kim Džong Nam tvrdi da će njegov neiskusni brat biti verovatno samo simbol koji će iskoristiti vladajuća elita da bi sačuvala vlast. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igra prestola u Pjongjangu

Izvor: RTS, 17.Jan.2012

Reforme koje su neophodne da bi se izbegao ekonomski kolaps, dovešće do kraja staljinističkog režima u Severnoj Koreji, kaže Kim Džong Nam, najstariji brat novog vođe. Vojska je postala toliko moćna da će uskoro preuzeti kontrolu nad zemljom, upozorava Džong Nam...Najstariji brat novog severnokorejskog...

Nastavak na RTS...

Kim Jong Nam predviđa rušenje režima u Sjevernoj Koreji?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2012

PJONGJANG - U novoj knjizi japanskog novinara Jodži Gomija navodi se da je Kim Džong Nam, koji je najstariji sin nedavno preminulog sjevernokorejskog lidera Kim Džong Ila, prenos vlasti u toj zemlji opisao kao šalu i da predviđa rušenje režima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.