Porodice kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji za razgraničenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 20:28

Porodice kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji za razgraničenje

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiju saopštilo je da podržava ideju razgraničenja u rešavanju kosovskog pitanja, a povodom medijskih tekstova da je podela Kosova strategija predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U saopštenju Udruženje ističe da porodice žrtava i narod jesu ''za razgraničenje sa ratnim zločincima'', a da su najveći kritičari svakog razumnog rešenja uvek oni koji rešenje nemaju.

Smatraju da bi najpravednije rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bilo da sever Kosova i Kosovsko pomoravlje budu Srbija, a da ostala teritorija KiM i srpske svetinje budu pod zaštitom NATO-a.

Dodaju da će pomoć u tome tražiti od Rusije, Kine i Indije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Porodice kidnapovanih i ubijenih na KiM za razgraničenje

Izvor: B92, 25.Maj.2020

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM podržava ideju razgraničenja u rešavanju kosovskog pitanja...Izjava dolazi povodom medijskih tekstova da je podela Kosova strategija predsednika Srbije Aleksandra Vučića...U saopštenju Udruženje ističe da porodice žrtava i narod jesu ''za razgraničenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.