Pored fudbalera, na spisku klijenata najveće s*ks mafije u Srbiji i POZNATI POLITIČAR - Ovako je sve TEKLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pored fudbalera, na spisku klijenata najveće s*ks mafije u Srbiji i POZNATI POLITIČAR - Ovako je sve TEKLO

Hapšenje seks mafije razotkrilo je i razvrat koji j vladao među srpskom elitom!

Prilikom hapšenja 22 osobe  osumnjičene za organizovanje lanca prostitucije, otkriveno je i da su među njihovim klijentima  bili jedan političar  i dobro poznazi fudbaler!

- Klijenti su u prepiskama detaljno opisivali šta im treba i šta žele. Iz poruka se može zaključiti da se radi o razrađenim šemama, odnosno da su u pitanju redovni klijenti. Sa devojkama su se nalazili u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << luksuznim stanovima, a njih bi do tih lokacija  dovozili vozači koji su radili za ovu grupu. U nameri da tajnost bude na što višem nivou, stanove je čuvalo obezbeđenje kako neko ne bi eventualno otkrio šemu po kojoj je funkcionisala ova seks mafija – kaže izvor.

Ono što je zaprepastilo pripadnike policije jeste prepiska između makroa ove grupe sa političarem.

- Taj političar je bio redoni klijent  ove grupe. Čak je zahtevao da devojke idu sa njim na razne seminare i dobro je plaćao za ovakvu uslugu. U jednoj poruci tražio je da dve devojke da dođu kod njega na Kopaonik. Preko dana je išao na dogovrene seminare i sastanke, a noću organizovao orgije – kaže sagovornik.

Za razliku od njega, fudbaler je tražio daleko grublju vrstu usluge.

- On je želeo sad-mazo seks zbog čega mu je izrazito bilo bitno da tajnost bude na visokom nivou kako se ne bi pročulo da voli pomalo nastrane stvari. Između ostalog u više navrata tražio je da mu se obezbede  devojke koje bi ga bičovale, samarala i vezivale tokom seksa, a nekoliko puta tražio je i devojku za grupnjak sa njegovim prijateljima – kaže sagovrnik.

- Burazeru, treba mi za petak veče jedna koja voli malo grublje da se igra – glasi jedna od poruka ovog fudbalera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.