Pored Jošavke pronađen mrtav muškarac

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pored Jošavke pronađen mrtav muškarac

BANJALUKA - Šezdesetpetogodišnji mukarac iz Jošavke kod Čelinca, čiji su inicijali S.Đ, pronađen je jutros mrtav pored korita rijeke Jošavke, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Tijelo je pronađeno oko 8.30.

Muškarac je juče u kasnim popodnevnim časova nestao u nabujaloj rijeci Jošavki tokom nevremena na području Čelinca, kada je pomagao ženi sa djecom iz komšiluka da pređe nabujalu rijeku.

Tokom jučerašnjeg nevremena na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Čelinca rijeka Jošavka se na nekim dijelovima izlila iz svog korita, ali u međuvremenu nevrijeme je prestalo i rijeka se vratila u svoje korito.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Čelinac.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac stradao u bujici kod Banjaluke

Izvor: RTS, 24.Avg.2014

Telo muškarca S. Đ. (65) iz Jošavke kod Čelinca, nedaleko od Banjaluke, pronađeno je jutros pored korita reke Jošavke, rečeno je u Centru za javnu bezbednost Banjaluka...Muškarac je nestao juče u kasnim popodnevnim časovima kod Čelinca kada je, tokom nevremena, pomagao ženi sa decom iz komšiluka...

Nastavak na RTS...

Pomagao ženi sa decom i nestao u reci: Muškarac se udavio u bujici

Izvor: Svet, 24.Avg.2014

Šezdesetpetogodišnji muskarac S.Đ, iz Jošavke kod Čelinca, nedaleko od Banjaluke, pronađen je jutros mrtav pored korita reke Jošavke. Telo je pronađeno oko 8.30 časova.. Muškarac je juče u kasnim popodnevnim časovima nestao u nabujaloj reci Jošavki tokom nevremena na području Čelinca,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.