Popović: Poseta Ljekaja dogovorena bez ikakvih uslova

Izvor: RTS, 25.Okt.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Poseta Ljekaja dogovorena bez ikakvih uslova

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović saopštio je da je sastanak sa ministrom Palj Ljekajem prethodno bio dogovoren bez ikakvih uslova, te da Gračanica ima zakonom utvrđene simbole.
"Tokom prve godine mandata bio sam domaćin mnogim istaknutim javnim ličnostima, domaćim i međunarodnim zvanicama, ambasadorima i građanima različitih nacionalnosti. Nikada, tokom dogovaranja susreta, nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sličnih zahteva kao što je jutros u telefonskom razgovoru zatraženo od uprave našeg kabineta, iako je sastanak prethodno bio dogovoren bez ikakvih uslova", naveo je Popović.

Popović je reagovao nakon što je Ljekaj saopštio da otkazuje posetu Gračanici, jer u sali za sastanak nije bilo državnih simbola Kosova. 
"Ostajemo posvećeni našim građanima, a kabinet predsednika Opštine Gračanica ostaje otvoren za sve goste koji žele da pomognu našoj opštini i poboljšaju uslove života našim meštanima. Za mene i rukovodstvo opštine su život, poverenje i dobrosusedski odnosi najveći simboli", podvukao je Popović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.