Ljekaj otkazao posetu; Popović: Nije bilo problema ranije

Izvor: B92, 25.Okt.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljekaj otkazao posetu; Popović: Nije bilo problema ranije

Gračanica -- Kosovski ministar za infrastrukturu Palj Ljekaj otkazao je ranije najavljenu posetu Opštini Gračanica.

On je otkazao posetu jer "u prostorijama u kojima je trebalo da se održi sastanak nisu istaknuti državni simboli Kosova".

U Opštini Gračanica kažu da su iznenađeni tom odlukom jer "do sada nije bilo nikakvih problema prilikom posete velikog broja visokih zvaničnika".

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović je rekao da ta lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samouprava ima statutom određene simbole koji do sada nisu predstavljali smetnju tokom posete ovoj opštini, prenela je RTK 2.

"Moram da istaknem to, da moramo da radimo na poboljšanju kvaliteta života meštana svih opština, a manje da se bavimo simbolikom, jer samo tako možemo da izgradimo uzajamno poverenje, kao i sigurniji život za naše građane", dodao je Popović.

Bilo je planirano da Ljekaj i Popović razgovaraju o konkretnim infratrukturnim projektima, s obzirom da je urbanizacija Gračanice u toku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.