Poplava paralisala London; zatvoreno 8 metro stanica, reke vode teku ulicama VIDEO

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 20:37

Poplava paralisala London; zatvoreno 8 metro stanica, reke vode teku ulicama VIDEO

London -- Jaka kiša i grmljavina pogodili su danas London i izazvali poplave u pojedinim delovima prestonice Velike Britanije.

Osam podzemnih stanica metroa je zatvoreno. Vatrogasne jedinice saopštile su da su dobile oko 300 poziva, uglavnom iz naselja u kojima su poplavljeni podrumi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javio je Bi-Bi-Si.

Brojni putevi u glavnom gradu zatvoreni su, uključujući Blekvol tunel, put A12 i delovi Severne zaobilaznice.

Stvorile su se velike gužve na ostalim rutama u gradu, a osam stanica podzemnog metroa je takođe zatvoreno.

Za veći deo jugoistočne Engleske na snazi je upozorenje o mogućem neveremenu i grmljavini, a u nekim oblastima se predviđa da će pasti od 75 do 100 milimetara kiše. Lokalni zvaničnici su savetovali da se ne putuje dok ne prođe nevreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplave u Londonu – ulice kao reke, zatvorene stanice metroa

Izvor: RTS, 25.Jul.2021

Olujno nevreme i velika količina padavina sručile su se na London tokom poslepodneva. Delovi grada su poplavljeni, a zatvoreno je i osam železničkih stanica. . Ulice u južnim i istočnim delovima grada su poplavljene. Najgora situacija je kod podvožnjaka, gde se na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.