Ponovo odloženo ročište u predmetu ubistva Olivera Ivanovića

Izvor: B92, 13.Sep.2021, 16:15

Ponovo odloženo ročište u predmetu ubistva Olivera Ivanovića

Priština -- Ročište u slučaju ubistva lidera Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, koje je bilo planirano za sutra, ponovo je odloženo,

Informaciju o odlaganju za medije je potvrdio jedan od branilaca optuženih Musa Damati.

"Ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića planirano za sutra u posebnom odeljenju Osnovnog suda u Prištini odloženo je i neće biti održano, glavni pretres u ovom predmetu nastavlja se 17. septembra", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdio je Damati. Optuženi u ovom predmetu su Marko Rosić, Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković, Žarko Jovanović, Silvana Arsović i Rade Basara.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine, sa šest hitaca u ledja, ispred stranačkih prostorija u Severnoj Mitrovici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odloženo ročište u suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića, razlog - korona virus

Izvor: Blic, 13.Sep.2021

Ročište u suđenju za ubistvo lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, koje je bilo zakazano za sutra u Posebnom odeljenju Osnovnog suda u Prištini, odloženo je za 17. septembar, izjavio je danas Musa Damati, advokat optužene Silvane Arsović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.