Ponovo bomba na Brankovom mostu

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo "bomba" na Brankovom mostu

21. 05. 2011.  | Vestionline
Policija je danas oko 16.25 sati pustila u saobraćaj Brankov most, koji je u prethodnih 35 minuta bio zatvoren za saobraćaj zbog lažne dojave o postavljenoj bombi. Posle pregleda mosta koji su obavile specijalne kontradiverzione jedinice, utvrđeno je da je dojava bila lažna, rečeno je u Ministarsvu unutrašnjih poslova.


Dokle više?
Dojava o postavljenoj bombi stigla je sa telefonske govornice, u Ministarsvu unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << poslova.
Po uobičajno proceduri, stručne ekipe obavljaju kontradiverzioni pregled Brankovog mosta, do čijeg završetka će most biti zatvoren za saobraćaj.
opširnije možete pročitati na ovom linku
 

bombaBrankov mostlažna dojava

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.