Ponovno suđenje Darjanu Musiću

Izvor: RTS, 10.Feb.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovno suđenje Darjanu Musiću

Darjanu Musiću biće ponovo suđeno za ubistvo manekenke Vladislave Červenko, pošto je Apelacioni sud ukinuo presudu kojom je Musić bio osuđen na 35 godina zatvora. Musiću produžen pritvor do 24. februara.

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je presudu Darijanu Musiću, optuženom za ubistvo manekenke Vladislave Červenko, i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno suđenje.

Kako je saopšteno iz Višeg suda, Apelacioni sud je usvojio žalbe Musićevih branilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavljene protiv presude Višeg suda u Novom Sadu od 5. jula 2013. godine.

Istovremeno se rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu osuđenom Musiću produžava pritvor do 24. februara 2014. godine, posle čega će Sudsko veće odlučiti da li će pritvor biti produžen ili će se Musić braniti sa slobode.

Presudom Višeg suda u Novom Sadu Musić je okrivljen zbog krivičnog dela teško ubistvo i osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 35 godina zbog ubistva novosadske manekenke Vladislave Červenko 12. novembra 2012. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.