Ponos Preševa i Preševske doline, Bujanovac osvanuo sa bilbordima albanskog ministra VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2020, 21:40

"Ponos Preševa i Preševske doline", Bujanovac osvanuo sa bilbordima albanskog ministra VIDEO

Bujanovac -- U centru Bujanovca i Preševa postavljeni su panoi zahvalnosti albanskom ministru spoljnih poslova Gentu Cakaju.

Panoi su postavljeni nakon što je propao pokušaj da Cakaj postane počasni građanin Bujanovca.

Kako javlja TV Prva i njen dopisnik Bratislav Ilić, uz sliku Cakaja objavljen je i natpis "Ponos Preševa i Preševske doline".

U Bujanovcu je lokalna vlast odlučila da Cakaja proglasi počasnim građaninom, ali je Ministarstvo lokalne uprave i samouprave Srbije odbilo predlog odbornika Skupštine opštine Bujanovac.

Opširnije u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bilbord zahvalnosti Cakaju u Bujanovcu pocepan

Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2020, 00:43

BUJANOVAC..Bilbord zahvalnosti ministru inostranih poslova Albanije, koji je zadužen i za evropske inbtegracije , Gentu Cakaju koji je postvaljen juče preko puta opštine Bujanovac danas popodne je pocepan...Zvanično se ne zna ko je bilbord postavio kao ni ko ga je pocepao...Medju običnim gradjanima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.